Over Verkeersschool Erik Wierbos

Hallo wij zijn Erik en Monique Wierbos van “Verkeersschool Erik Wierbos” in Huissen.

Broekhuisgroep-Arnhem

Wij hebben onze rijschool sinds maart 1998 en zijn begonnen met één auto…

Tegenwoordig werken wij met 8 auto’s, 6 maal een
Opel Astra, 1 maal een Opel Zafira, en 1 maal een Mercedes B 200 diesel automaat, maar we rijden ook met 5 motoren en 4 bromfietsen, en combinatie E achter B.
We werken met zeer gemotiveerde en gediplomeerde instructeurs.

WAAROM KIEZEN VOOR VERKEERSSCHOOL ERIK WIERBOS?

Een moderne rijopleiding in de vorm van COACHING op de eigen ontwikkeling. Jouw bevoegde verkeerscoach gaat met minimale aanwijzingen en zo min mogelijk ingrijpen, op zoek naar leerzame situaties met oplopende moeilijkheid. Met gerichte open vragen sturen wij de leerling naar eigen verantwoordelijkheid, eigen inzichtelijkheid en handelingen. De opleiding staat geheel in de geest van wat er van een toekomstig bestuurder wordt verwacht.

(Bij de meeste rijscholen gebeurt dit nog steeds volgens het principe: doe dit-doe dat.
Hierdoor zal het onderdeel “zelfstandig rijden” op het CBR praktijkexamen vaak onvoldoende zijn).

  • Altijd lessen als het jou uitkomt door meerdere lesauto’s en rijinstructeurs in loondienst. Dus allemaal één belang. Een vaste instructeur is ook mogelijk. (Bij een eenmansrijschool/franchisenemer is dit niet het geval)
  • Wij werken met de nieuwste instructievorderingenkaart op de I-pad, waarop de vorderingen van de leerling nauwkeurig in beeld worden gebracht en waardoor het duidelijk is op welk niveau de leerling zit. Hier kan makkelijk op worden aangesloten. (Veel rijscholen werken zonder een instructievorderingenkaart. Alleen met een afsprakenkaart.)
  • Als één van de weinige verkeersscholen geven wij op de modernste manier klassikaal een theoriecursus. Ter ondersteuning ook één on-line. (Veel leerlingen lopen vast omdat ze niet op tijd hun theorie halen. Met als gevolg stoppen met lessen, waardoor pas later wordt gehaald en met meer rijlessen dan nodig was).
  • Afspraken maken en betalingen gaan via kantoor, dus 100% lestijd. (Bij de meeste rijscholen is dit niet het geval).
  • Neem oprecht van ons als laatste aan: GOEDKOOP IS OOK HIER DUURKOOP!

Maandelijks  geven wij een spoed theoriecursus volgens de allernieuwste methodes. De theorieavonden worden door Erik en Charrel gegeven! Dit is op een woensdag en  donderdag avond van 18.30  t/m 21.30 uur, zaterdag van 08.00 tot 12.00, bel voor info 026-3256443. Wij geven op afspraak ook individuele theorie-lessen.

De planning van de rijlessen gebeurt op kantoor dus nooit in de auto.
Dit wordt dan via ons eigen rijles systeem verwerkt via een zelf ontwikkelde applicatie genaamd “PlanGo”. Voor meer informatie over PlanGo kun je kijken op www.plango.nl
Bij ons kun je bij meerdere instructeurs lessen dus meerdere ogen die naar je opleiding kijken. Dit biedt ook meer zekerheid en geen vastlopende leerlingen of instructeurs.
Als je kiest voor een vaste instructeur is dit ook geen probleem,laat dit even weten. Wij lessen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 22.00 en op zaterdag van 07.30 tot 17.30 uur.

Voldoende mogelijkheden om bij ons je opleiding voor dat felbegeerde roze pasje te volgen dus. Wanneer je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd met ons bellen of mailen, dan informeren wij je graag verder!

Wij kunnen je garanderen dat wij instaan voor een goede en geslaagde opleiding!

Groeten, Verkeersschool Erik Wierbos


Verkeersschool Erik Wierbos
Primulalaan 2a
6851 TD Huissen

T 026-3256443
M 06-22107394
Beltegoed op? Laat ons je terugbellen!
E info@erikwierbos.nl

Theorie!

Maandelijks op woensdag en donderdagavond van 18.30 tot 21.30 en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur kunt u auto -motor en brommer theorielessen bij ons volgen.

U kunt zich opgeven telefonisch of mail
T 026-3256443 | M 06-22107394
of gewoon via E info@erikwierbos.nl

Facebook